A legstílusosabb és elegánsabb Apple Watch szíjak webshopja!

A legstílusosabb és elegánsabb Apple Watch szíjak webshopja!

Visszaküldés és visszatérítési szabályzat

60 Napos Elégedettségi Garanciánk: Büszkén kínáljuk neked 60 napos elégedettségi és visszaküldési garanciánkat, ami alatt a termékcsere teljesen ingyenes a rendeléstől számított 60 napon belül.

Termékcsere Egyszerűen:

  1. Személyre Szabott Segítség: Kérjük, írj nekünk egy emailt a hello@appleandme.hu címre. Ebben az emailben kérjük, add meg a rendelési számodat (amit a vásárláskor kapott visszaigazoló emailben találsz) és jelezd, mely termékeket szeretnéd cserélni és milyen új termékekre.
  2. Gondtalan Házhozszállítás: Egy GLS futár fogja elhozni az új terméket, és visszavinni a cserélni kívántat. Te csak csomagold be a visszaküldendő terméket, a többit mi intézzük, beleértve a szükséges címkézést is.
  3. Finanszírozási Rugalmasság: Ha olcsóbb termékre cserélsz, a különbözetet visszautaljuk a bankszámládra. Ha pedig drágább terméket választasz, az új csomag utánvétes lesz, és csak a különbözetet kell kifizetned.

Visszaküldési Folyamat:

  1. Egyszerű Visszaküldési Folyamat: Ha szeretnéd visszaküldeni a terméket, csak küldj egy emailt a hello@appleandme.hu címre. Ebben az emailben kérjük, add meg a rendelési számodat és a bankszámlaszámodat, ahová a teljes vételárat visszatérítjük.
  2. Biztonságos és Egyszerű Postázás: Küldd vissza a terméket postán keresztül a következő címre: Rónyai Zsolt e.v., 1027 Budapest, Frankel Leó út 6. 4em 38A. Miután megkaptuk és ellenőriztük a terméket, a teljes vételárat visszatérítjük neked ugyanabban a formában, ahogyan a vásárlás történt.

Bármilyen kérdésed van, mindig rendelkezésedre állunk!