A legstílusosabb és elegánsabb Apple Watch szíjak webshopja!

A legstílusosabb és elegánsabb Apple Watch szíjak webshopja!

Blog

Apple Watch szíj minden egészségtudatos Apple-rajongónak

2023.05.15 15:00
Apple Watch szíj minden egészségtudatos Apple-rajongónak

Kevés nagyobb kincs létezik az ember életében az egészségnél. Erre rendszerint csak akkor döbbenünk rá, ha valami gond adódik, esetleg hosszabb kezelés válik szükségessé. Nem véletlen hangsúlyozza egyre több szakember a prevenció fontosságát, amelyben ma már az okoskészülékek is fontos szerepet töltenek be.

EKG készítés órával? Üdv a 21. században!

 

Tudtad, hogy EKG funkcióval is rendelkezik az okosóra? Az újdonság már tulajdonképpen nem is annyira új, hiszen évek óta tudjuk, a megfelelő készülékkel a korábban csak az orvosi rendelőkben elérhető méréseket végezhetünk. A vérnyomás és a pulzus figyelemmel követése mellett a véroxigén szintje is mérhető, mely utóbbi főként a pandémia időszakában vált egyre népszerűbbé. A felsorolt, az általános egészségi állapot szempontjából létfontosságú értékek segíthetnek a felismerésben, és a mihamarabbi orvoshoz fordulásban. A jól ismert és népszerű funkciókat azonban nem befolyásolja az, hogy milyen Apple Watch szíj kerül kedvencedre.

 

Sporthoz szilikont!

 

Leginkább az alkalom és az öltözködés befolyásolja, hogy milyen kiegészítőkre esik a választás. Ez akkor sincs másként, ha az okosóra megjelenésén szeretnénk változtatni. Az elegáns fém szíjak között a fonott megoldások is gyakran helyet kapnak. A barna és a fekete bőr igazi klasszisnak számítanak, a rajtuk elhelyezett varrásokkal pedig további lehetőségek közül válogathatunk. A textil Apple Watch szíj kifejezetten kényelmes, és szinte minden öltözékhez megállja a helyét, viszont vannak olyan elfoglaltságok, amikor a sportos szilikon szíjaké a főszerep. A változatos színek között a piros élénksége, a lila nőiessége, a földszínek természetessége, és a férfiak által előnyben részesített szürke, fekete is helyet kapnak. A vegán szilikon szíjaink ideális választásnak bizonyulnak azoknak, akik az állati eredetű alapanyagokat életmódjukból fakadóan kerülnék. Legyen szó kemény edzésről, vagy a napi lépésszámról, az okoskészülék az elégetett kalóriákkal akár fogyásod is elősegítheti.

 

Hozd meg a kedved a mozgáshoz!

 

A testsúly csökkentése ugyanis gyakran csak azon múlik, hogy az elégetett és a bevitt kalóriák miként viszonyulnak egymáshoz. A normál súly elérésével sokat tehetsz a magas vérnyomás, a cukorbetegség és többek között az ízületi fájdalmak megelőzéséért. A megbízható okosóra hozzásegíthet céljaid eléréséhez, de a munkát és az odafigyelést nem spórolhatod meg. Egy vagány Apple Watch szíj viszont kedvet hozhat a mozgáshoz, pláne akkor, ha mindig öltözékedhez megfelelően választhatsz a rendelkezésre álló kollekcióból.