A legstílusosabb és elegánsabb Apple Watch szíjak webshopja!

A legstílusosabb és elegánsabb Apple Watch szíjak webshopja!

Blog

Apple Watch óraszíj vegánoknak? Ilyen is van!

2023.06.12 10:00
Apple Watch óraszíj vegánoknak? Ilyen is van!

Az állati eredetű alapanyagok kerülése nem csak egészségi okokból válhat szükségessé. A vegánok gyakran meggyőződésből és a világról alkotott sajátos felfogásnál fogva döntenek úgy, hogy az étkezésből és a mindennapokban használt holmik között kerülnek minden állati eredetűt. Az állatok kihasználását elvetik, s ezzel valljuk be, sokan tudunk azonosulni. Nem ritka, hogy csupán a szokások, a gyermekkorból hozott minták állnak a vegán életmódra történő átállás útjába.

Okosórához vegán szíjat!

 

Nem másról van szó ugyanis, mint egyfajta felfogásról, ami a teljes életvitelt átszövi. A tojás, a méz, a sajt és a bőr cipők kerülése mellett az óraszíj kiválasztásakor is hangsúlyt helyeznek a vegánok arra, hogy milyen alapanyag kerüljön végül a kosárba. Az Apple Watch óraszíjak között ők is megtalálhatják számításukat, hiszen a vegán szilikon szíj tökéletesen megfelel a korábbiakban említetteknek.

 

Vegán vagy? Ne érezd magad hátrányban!

 

A világmárkák igyekeznek úgy összeállítani portfóliójukat, hogy abban azok is megtalálják számításukat, akik valamilyen okból fogva a vegán életmódot választották. Egyre többen vannak, akik ilyen módon igyekeznek tenni a környezettudatosság érdekében, de az a meggyőződés is gyakran áll a háttérben, mely szerint az állatokat semmilyen módon nem etikus kihasználni.

 

Az okosórák viszont felfogástól függetlenül nagy népszerűségnek örvendenek. Ha vegán vagy, akkor sem kell lemondanod az izgalmas, színes Apple Watch óraszíjak jelentette stílusos megjelenésről. A sportoláshoz és nyári viseletként is remek választásnak bizonyuló szilikon szíjakba nem fogsz beleizzadni, és biztos lehetsz benne, hogy állati eredetű alapanyag nem szerepel összetevőinek listáján.

 

Színek és hangulatok

 

A szilikon szíjak többféle színben elérhetők a levendula szürkétől a piroson keresztül a zöldig. Alapvetően férfiként is viselhetsz lila Apple Watch szíjat, és nőként is dönthetsz a homok színű szilikon szíj mellett. A trendek egyértelműen a színes megoldások irányába mozdulnak, ezeket ráadásul kiválóan társíthatod egy-egy sportos szettel, de a hétköznapokban, utcai viseletként is megállják a helyüket. Választhatsz hangulatodnak megfelelően, de kedvenc színed, vagy a gyakran viselt ruhákhoz passzoló óraszíjak is online kosaradba kerülhetnek.